Prachtige dronevideo van de Kilimanjaro

Mocht je ooit eens een bezoek brengen aan oostelijk Afrika, dan ontkom je eigenlijk niet aan een beklimming van de Kilimanjaro, gelegen in het noordoosten van Tanzania. De berg is een aaneenschakeling van drie vulkanen en heeft een hoogte van net geen 6.000 meter. Vanaf tientallen kilometers afstand kun je de majestueuze berg al zien opdoemen boven de Afrikaanse savanne.

Tegenwoordig wordt de berg door tienduizenden bezoeker per jaar bezocht. Eén van die bezoekers was Espen Bålerud, die tijdens de beklimming zijn Phantom 3 Professional meenam. Helaas mocht hij de drone niet helemaal naar de top meenemen, maar de opnamen die hij maakte vanaf het tweede basiskamp op ongeveer 4.000 meter hoogte zijn absoluut de moeite van het bekijken waard.

De videobeelden werden gemonteerd in Adobe Premiere Pro. De soundtrack is afkomstig van SoundCloud en werd gemaakt door Mattia Cupelli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wil je meer lezen over het vliegen en filmen met een drone? Dan is het boek 'Dronevideo's maken' iets voor jou!

• Vlieg- en camerabewegingen
• Alle camera-instellingen
• Video monteren
• Praktijktips en regelgeving

Het boek is te koop bij alle boekhandels in Nederland en België. Bestel je liever online? Dan kun je onder andere terecht bij bol.com.

Bestel het boek bij Bol.com

Bestel het boek!