Recensies

Praktisch, eigentijds handboek

J. Mink

Praktisch, eigentijds handboek, hoofdzakelijk voor de beginner, met veel informatie over de aanschaf van een drone en de bijbehorende vliegtechniek. Het verschil tussen budget, mid-range, semiprofessionele en professionele drones wordt behandeld op basis van het ‘huidige’ marktaanbod (begin 2017). Ook aandacht voor de zelfbouw van een drone. Vervolgens komen aan bod: het professioneel vastleggen van de videobeelden, beweging, script en uiteindelijk het monteren én publiceren van dronevideo’s met behulp van (diverse) software. Bevat veel links naar droneplatforms en de meeste – zo belangrijke – actuele informatie over de Nederlandse en Belgische dronewetgeving. Met compacte index. In deze serie verscheen eerder ‘Dronefotografie’ (2015)* van dezelfde auteur.


Toegankelijk boek

Paul Kruijssen, juni 2017

“Ook Dronevideo’s maken is weer een heel erg toegankelijk boek geworden wat doe(l)gericht beschreven is. Daardoor is het meteen een kapstok voor diegene die met vliegen en filmen wil beginnen. [..] Het boek stimuleert mijn drive om nog meer aan de gang te gaan met mijn drone om er nog meer uit te halen.”

Lees volledige review


Veel tips

Peter Schuiling, 21 juni 2017

“Er staan zoveel tips in dat het zijn geld meeeeer dan waard is”


Geweldig boek

Mark Olde Hendrikman, 28 mei 2017

“Echt geweldig boek met veel handige tips waar je wel eens van gehoord hebt maar nog niet (alles) in de praktijk uitgeprobeerd hebt. Eerst nou het boek maar eens helemaal uitlezen en dan de onderdelen stuk voor stuk maar eens in de praktijk uitproberen. Super bedankt Wiebe de Jager”